U kunt mij inschakelen voor bouwprojecten in particuliere – en utiliteitsbouw. Hoe eerder in het bouwtraject u dat doet, hoe beter: vanaf het allereerste idee neem ik dan alle partijen mee naar een realiseerbaar ontwerp en begeleid vervolgens de uitvoering. Zo staan uw belangen altijd voorop. Ik werk vanaf de eerste schets in 3D (ArchiCad). Daardoor ziet u direct wat de gevolgen zijn van bepaalde ontwerpkeuzes. Dit doe ik in verschillende segmenten in de bouw.

Nieuwbouw

U heeft een kavel en bouwplannen, maar uw vel papier is nog leeg. Of misschien heeft u al een eigen schetsontwerp gemaakt. In beide gevallen zoekt u een partner die uw wensen op een creatieve, slimme manier kan vertalen naar een uitvoerbaar ontwerp. 

Meer over nieuwbouw

Verbouw

uw bestaande gebouw is aan uitbreiding of verandering toe. U heeft al wel een idee, maar zoekt iemand die die ideeën voor u kan omzetten in een werkbaar bouwplan.

Meer over verbouw

Renovatie en herbestemming

Uw vastgoed kan nog wel een tijdje mee, maar verliest snel zijn waarde als er niets aan gedaan wordt. U zoekt een maatschappelijk betrokken partner met historisch besef en creatieve ideeën om een plan te maken voor renovatie en/of herbestemming.

Meer over renovatie en herbestemming

Energie en duurzaamheid

U wilt bij de bouw en het gebruik van uw bedrijfspand of huis zoveel mogelijk zelfvoorzienend -ook wel: duurzaam- worden in uw energiegebruik. Daarmee spaart u gegarandeerd uw eigen portemonnee, en raakt u minder afhankelijk van eindige energiebronnen.

Meer over energie en duurzaamheid 

Interieur

u bouwt of verbouwt uw pand, en wilt dat binnenkant en buitenkant goed op elkaar zijn afgestemd. Vooral voor winkels, bedrijfspanden of maatschappelijke voorzieningen is het belangrijk dat bezoekers zich binnen en buiten het gebouw op dezelfde manier welkom voelen. 

Meer over interieur

Aan de slag? 

Neem direct contact op voor een gratis kennismaking in Hardenberg of bij u op lokatie.