U heeft plannen voor nieuwbouw. Een woonhuis, winkel, kantoor, fabriek, of ander bedrijfsgebouw. Misschien heeft u de grond al in bezit, uw ideeën al op papier, en zoekt u alleen nog iemand voor de bouwkundige tekening en de aanvraag van de bouwvergunning. Maar het kan ook zijn dat u nog niet meer dan een eerste idee of droom voor een nieuw gebouw heeft. U zoekt iemand die uw abstracte ideeën op een creatieve manier samen met u kan vertalen in een uitvoerbaar plan.

Van droom tot bouwbegeleiding

In beide gevallen help ik u om uw idee of wens te vertalen. We beginnen met het in kaart brengen van de randvoorwaarden. Aan de hand van vragen over de omgeving, de bezonning, toegankelijkheid, de behoeften waarin het nieuwe gebouw moet kunnen voorzien en het budget, komen we tot een eerste schets. In deze schets kunt u meteen in 3D zien hoe uw gebouw eruit kan komen te zien. Dat maakt ontwerpkeuzes heel snel inzichtelijk, want u ziet meteen wat uw wensen in de praktijk betekenen. Zo komen we gaandeweg tot een stappenplan, definitief ontwerp en een bestek. Ook de aanvraag van de bouwvergunning kan ik voor u verzorgen, evenals de bouwbegeleiding.

Tekening als middel

Een nieuwbouwplan is nooit hetzelfde. Iedere situatie, iedere kavel, iedere woonwens is anders. Ik help u om uw wensen vorm te geven op zo’n manier dat het proces van bouwen voor iedereen leuk is, het gebouw mooi is om naar te kijken, toekomstbestendig is, en plezierig is om in te wonen ten werken. De tekening is daarbij niet meer dan een communicatiemiddel tussen alle betrokken partijen.

Neem contact op voor een gratis kennismaking.