Interieurarchitectuur staat bij mij nooit op zichzelf: een buitenkant van een gebouw heeft immers altijd een binnenkant. Sterker nog: de vorm die een architect aan de buitenkant definieert, is automatisch een aanzet tot een interieur: in vorm, kleur, stijl en licht. Pas als buiten en binnen één geheel zijn, vallen ook vorm en functie samen. Ik vind dat een architect zijn werk buiten binnen moet afmaken. Een architect is dus altijd ook binnenhuisarchitect.

Goed zittende jas

Ik zorg ervoor dat uw huis, winkel of bedrijfspand niet alleen aan de buitenkant in een mooi en functioneel jasje zit, maar dat die jas ook van binnen goed aansluit. Dan zullen gebruikers het gebouw met plezier bewonen. Ik kijk daarbij van boven tot beneden en van abstract tot concreet. Van de plafondafwerking tot de vloerbedekking en van op maat gemaakte kunstobjecten tot de afwerking van de keukenkastjes. Ik adviseer daarin altijd onafhankelijk.

Vast idee of vrije hand

Hoe ver het detailniveau in het interieurontwerp reikt, hangt af van uw wens. Het kan goed zijn dat u, net als met het exterieur, al een schets gemaakt heeft als aanzet voor de interieurbouwers. Of u geeft mij de vrije hand: op basis van mijn inschatting van uw wensen werk ik een voorstel uit. Het resultaat kan variëren van een strakke winkelinrichting tot een kerkinterieur met op maat gemaakte meubels.

Gratis eerste consult over uw interieurwensen? Neem contact op.