U wilt graag iets uitbreiden of veranderen aan uw huis, kantoor of ander bedrijfsgebouw. In de basis voldoet het nog wel, maar om ook in de toekomst tevreden te blijven, wilt u graag verbouwen. Of u nu al een compleet plan heeft, of dat u blanco begint: ik kan u helpen met het vertalen van uw ideeën naar een plan dat niet alleen creatief kijkt naar mogelijkheden, maar ook uitvoerbaar is. Zo komt u tijdens de verbouwing niet voor vervelende verrassingen te staan.

Van nu naar straks

Het vertalen van uw wens begint met het in kaart brengen van het probleem. Is het huidige gebouw te klein? Te groot? Niet praktisch of ontoegankelijk? Soms blijkt dat, wanneer het probleem eenmaal achterhaald is, de oplossing veel simpeler is dan u dacht. Aan de hand van deze eerste inventarisatie, uw planning en het budget, komen we tot een eerste schets. Ik werk vanaf de eerste schetsen in 3D, wat betekent dat u meteen al heel realistisch kunt meekijken met hoe een verbouwing zal uitpakken. Zo komen we gaandeweg tot een stappenplan, definitief ontwerp en een bestek. Ook de aanvraag van de bouwvergunning kan ik voor u verzorgen, evenals de begeleiding tijdens de verbouwing, als dat nodig is.

Tekening als middel

Een veranderwens, hoe simpel het ook lijkt, is nooit hetzelfde. Iedere situatie, iedere kavel, iedere woonwens is anders. Ik help u om uw wensen vorm te geven op zo’n manier dat het proces van verbouwen voor iedereen leuk is, het gebouw mooi is om naar te kijken, toekomstbestendig is, en plezierig is om in te wonen en te werken. De tekening is daarbij niet meer dan een communicatiemiddel tussen alle betrokken partijen.

Neem contact op voor een gratis kennismaking.