U heeft een idee of ambitie over uw huis, bedrijfsruimte of ander gebouw. Maar weet u ook hoe u de volgende stap kunt zetten naar het realiseren ervan? Wie geeft uw plannen praktisch vorm? Wie verzorgt de technische kant? Wie helpt u met het budget? Wie weet alles van bouwaanvragen en regelgeving in uw situatie? Wie behartigt uw belangen tijdens de bouw? Ik help u bij het waarmaken van uw wensen en dromen. Klik hiernaast voor een gratis kennismakingsgesprek, bij mij op kantoor in Hardenberg, Overijssel, of bij u op lokatie.

Eerlijk ondernemen 

Transparantie, openheid en verantwoord ontwerpen staan bij mij centraal. Ik leg vanaf het begin open en eerlijk op tafel wat wel en niet kan, en waar u rekening mee moet houden. Die eerlijkheid maakt ook dat ik me bewust ben van de druk die een gebouw legt op haar omgeving. In mijn werk neem ik dan ook altijd historische, maatschappelijke, energetische en milieu-overwegingen mee (ook wel ‘duurzaam ontwerpen’ genoemd). Waar het kan, moet het, en waar het moet, kan het duurzaam.

Besparen in tijd en geld

Wanneer u besluit mij vanaf het begin in te schakelen, in plaats van uw ontwerp zelf of door een bouwkundig tekenaar te laten uitwerken, bespaart u zich veel inspanning, tijd en uiteindelijk geld. Als gekwalificeerde architect fungeer ik als onafhankelijke deskundige, die zowel de bouwkundige, vormkundige, technische en financiële kant van een bouwproces overziet. Door die kennis en onafhankelijkheid kan ik uw belangen behartigen in het hele bouwtraject. U bent daarmee verzekerd van het beste ontwerp voor de eerlijkste prijs.

Langetermijnvisie

Bij die eerlijkste prijs kijk ik niet alleen naar de kosten die u vandaag maakt, maar ook naar morgen: een gebouw gebruiken en onderhouden kost immers ook geld.